1 / 16

1-комн. кв., 45 м2, 11/11 этаж

8 500 ГРН в месяц

Киев, Святошинский, Соборна в, 10г   •  На карте
Комнат1
Площадь45 м2
Жилая19 м2
Кухня14 м2
Этаж11 из 11

Код объекта на сайте компании 111631427. Здається в довготривалу оренду затишна 1-кімнатна квартира з якісним ремонтом в ЖК «Щасливий», с. Петропавлівська Борщагівка.

Сучасний ЖК закритого типу, з цілободовою охороною, стильним ландшафтним дизайном та комфортними зонами відпочинку. На території ЖК знаходять продуктові магазини, кафе, аптека, салони краси, стоматологічний кабінет, приватна клініка, відділення Укрпошти, поштомати Нової Пошти, 2 дитячих садочки. Через дорогу від комплексу – продуктовий супермаркет «Фора» із власним кафе, фуд корт «Box Park» та мальовниче озеро та ліс. За 800 метрів – «Епіцентр», відділення «Rozetka», торгівельний центр «4Room», великий супер-маркет «Novus».

Біля комплексу також є автобусна зупинка. За 10 хвилин пішки можна дійти до Окружної з великим вибором маршруток по місту. До метро Житомирська – 10 хвилин.

Квартира знаходиться у добре утепленому цегляному будинку. Вид з вікон – у затишний двір із світломузичним фонтаном. Опалення – автономне (є власний електричний котел), а також кондиціонер, який можна використовувати для опалювання. Зроблено якісний ремонт. Усі меблі виготовлені з дерева, під замовлення. Площа квартири – 45 м.кв.

Є велика обладнана гардеробна кімната, де зручно зберігати несезонний одяг та габаритні речі. Санвузол з якісною сантехнікою, великою кутовою ванною, пральною машинкою і бойлером на 100 л. Простора кухня з балконом, та необхідною технікою (електроплита, холодильник, мікрохвильовка). Кухня може використовуватись, як вітальня (є просторий диван на 2 спальних місця), широкий обідній стіл зі стільцями та крісло-софа. У спальній кімнаті – масивне king size ліжко з ортопедичним матрацом, велика шафа для одягу, комод та письмовий стіл.

Без тварин. Если не можете найти подходящий Вам объект - просто наберите нас и мы предложим Вам самый большой выбор доступных к аренде квартир в Киеве. Хотите получать информацию о новых объектах раньше всех? Подписывайтесь на нашего Telegram-бота @AgentisBot

Тип объектаОтдельная квартира
Тип домаНовостройка
Id объявления657762
Объявление добавлено19.07.2022
Объявление обновлено03.05.2023
Поделиться

Объявление сейчас неактивно на сайтеПохожие объявления

Объявление сейчас неактивно на сайтеПохожие объявления