1 / 37

House, 198 m2, 2 floors, 4 rooms, 6 acres

4,000 USD per month

Lesniki, ,   •  On map
Rooms4
Area198 m2
Land6 acres
Floors2

Оренда дизайнерського будиноку із брусу в с.Лісники, Новообухівський напрямок.

Будинок загальною площею 190м. кв., побудований за норвезькою технологією, енергоефективний, на зеленій ділянці 6 соток.

У будинку не жили. Планувальним рішенням передбачено два поверхи, три спальні, 3 с/в (майстер спальня з особистим с/в і гардеробною), простора кухня - вітальня з виходом на терасу, котельня. Комплектація новими меблями і технікою преміальних брендів. Підведені всі комунікації, кухня обладнана вбудованою технікою рівня lux Miele. Додаткове очищення питної води. Електричне опалення, свердловина, септик, генератор. У будинку два види опалення - тепловий насос і електричний котел. Дизайнерське зовнішнє та внутрішнє освітлення. Будинок дуже світлий і затишний. Найкраще поєднання переваг природи та ефективних архітектурних рішень. Ділянка 6 соток. На території - тераса із зоною барбекю, парковка з навісом на кілька авто, автоматичні ворота. Тихе та безпечне місце, презентабельні сусіди.

Поруч озеро з пляжем, сосновий ліс. У доступності вся необхідна інфраструктура: кафе, ресторани, магазини, супермаркети. Швидка доступність до Києва. Телефонуйте, домовимося про перегляд!

код 12564

Object typeHouse
Add Id689890
Add date30.03.2023
Renewal date01.03.2024
Share
4,000 $

Agent: Сергій Байцар

Agency 'Sitalo Real Estate'

Message

If you did not fill in property Id then specify the city where you are looking for property:


4,000 $

Agent: Сергій Байцар

Agency 'Sitalo Real Estate'

Message

If you did not fill in property Id then specify the city where you are looking for property: