1 / 47

House, 300 m2, 2 floors, 5 rooms, 25 acres

1,150,000 USD

Gnedin, , Pіdkova v   •  On map
Rooms5
Area300 m2
Land25 acres
Floors2

До Вашої уваги пропонуємо ексклюзивний будинок 300 кв.м у стилі "шале" в оточенні соснового лісу, під ремонт. Будинок знаходиться в передмісті Києва, с. Гнідин, Бориспільський р-н. До Печерська - 25 хвилин на машині.

Якщо Ви мрієте про якісний, індивідуальний, безпечний і сучасний будинок у лісі, цей варіант точно для Вас!

Будинок побудований з найякісніших, найдорожчих, і екологічних матеріалів.

Ділянка 25 соток розташована в котеджному містечку, на території всього 3 побудови: основний будинок, альтанка, гараж із бомбосховищем.

При заїзді на територію розташований гараж на 2 машини з навісом. Всередині також є підвальне приміщення з двома кімнатами, оздоблене плиткою, які повністю відповідають стандартам бомбосховища.

Вражаюча вхідна група виконана з італійської плитки в стиль загальної концепції, фальцевий дах підшитий натуральним термоясенем. Ефектний акцент надає підсвічування всього фасаду.

У будинк дуже продумане планування: при вході розташовується велика гардеробна, кухня-вітальня 86 кв.м з другим світлом, через вікна якого відкривається неймовірний вид на засніжені верхівки сосен. А як же зимові вечори в лісі без каміна? Для Вашого комфорту у вітальні вже встановлено камін Staffieri з виходом теплого повітря.

Також у будинку є дві дитячі з санвузлом і гардеробною. У кожній із кімнат великі вікна з чудовим видом.

Господарський блок передбачає майстер-бедрум (спальня зі своєю гардеробною і санвузлом) з виходом на терасу, знову ж таки - вид зі спальні на сосновий бір просто вражає!

На другому поверсі за проєктом передбачено кабінет відкритого типу, кімната, санвузол, а також горищне приміщення.

У будинок вже закуплено плитку і сантехніку в санвузли.

Особливу увагу хотілося б звернути на інженерію будинку в котельній, яка повністю готова. Тут все продумано до дрібниць і зроблено за найвищими стандартами. Передбачено два типи опалення Vaillant: газове та електро, система очищення води Akvantis, іонізація повітря, серверна.

Будинок дуже теплий, побудований з газобоку 500 мм, мінвата 200 мм, алюмінієві енергозберігаючі вікна. Підведені всі комунікації: електрика (35 кВт), свердловина 69 м + артезіанська свердловина в містечку, септик.

Вихід з тераси веде до альтанки із зоною барбекю і піччю на дровах. Будівля повністю готова: внутрішнє оздоблення плиткою, підшивка з термоясеня, стільниця з натурального каменю, освітлення зовні та всередині.

Саме котеджне містечко камерного типу на 40 будинків. На заїзді цілодобова охорона, камери відеоспостереження, дитячий майданчик.

Повністю готовий проєкт ландшафтного дизайну, закуплено деякі рослини, зроблено вуличне освітлення, доріжки, зроблена гальваніка паркану, по периметру всієї території та будівель встановлено камери відеоспостереження.

Поблизу є вся необхідна інфраструктура: школа, дитячий садок, аптека, лікарня, ресторани, котеджне містечко Золоте з чудовою інфраструктурою, спа-центром, Tita Family house, за 15 хвилин їзди конюшня Бутенка. Зручна транспортна розв'язка, виїзд через Бортничі, Осокорки, або Бориспільську трасу.

Код об'єкта: 11353.

Object typeHouse
Add Id689296
Add date14.09.2022
Renewal date29.02.2024
Share
1,150,000 $

Agent: Марія Сьомочкіна

Agency 'Sitalo Real Estate'

Message

If you did not fill in property Id then specify the city where you are looking for property:


1,150,000 $

Agent: Марія Сьомочкіна

Agency 'Sitalo Real Estate'

Message

If you did not fill in property Id then specify the city where you are looking for property: