1 / 24

House, 101 m2, 1 floor, 3 rooms, 25 acres

189,500 USD  •  5% agent-fee

Orlovschina, Tsentr, Stara Sloboda   •  On map
Rooms3
Area101 m2
Land25 acres
Floors1

Продам ідеальний дім для відпочинку. Орлівщина. Ліс

Продам ідеальний дім для відпочинку в мальовничому місці Орлівщині. Ліс. Стара Слобода.

Рідкісна пропозиція в якій поєднались: якість будівництва за найвищими стандартами, ексклюзивна локація, функціональний проєкт в одному поверсі, сучасний інтер'єр, красива архітектура, оптимальна площа будівлі та розмір ділянки.

Дім має стан нового будинку. Всі меблі та техніка включені в ціну.

Планування: вітальня з кухонною зоною, спальня, кімната відпочинку, баня, основний та гостьовий санвузли, топкова кімната, прихожа, тераса. Загальна площа всіх приміщень — 101 м².

Прикраса дому — камін з тристороннім скляним фасадом (може використовуватись як альтернативне джерело опалення). Основне джерело опалення: електричний котел з системою радіаторів та тепла підлога; додаткове (резервне) — універсальний твердопаливний котел оснащений системою автоматики. Максимальна енергоефективність завдяки якісному утепленню стін, стелі та підлоги.

Ділянка 25 соток, приватизована, з присвоєним кадастровим номером. Територія домоволодіння нагадує парк з доріжками для прогулянок. Збережено концепцію природного лісу. В найзатишнішому місці двору — альтанка з вуличною кухнею. У вечірній час особливу атмосферу створюють вуличні ліхтарі та підсвітка. З господарських будівель і споруд: навіс для авто, вольєр, дровники, вуличний санвузол та купіль.

Безпеку периметру та дому забезпечують система пультової охорони та відеоспостереження. Додаткова опція захисту: система автоматичних ролет.

Ціна будинку — 189,500 $.

Запрошуємо на перегляд. З радістю відповімо на всі Ваші запитання.

Object typeHouse
Name of cottage villageOrlіvschina
Add Id694033
Add date20.02.2024
Renewal date01.05.2024
Share

Message

If you did not fill in property Id then specify the city where you are looking for property:


189,500 $

Agent: Охрій Антон

Message

If you did not fill in property Id then specify the city where you are looking for property: