1 / 4

House, 95 m2, 2 floors, 4 rooms, 18 acres

80,000 USD

Letochki, Brovarskiy, Vishneva   •  On map
Rooms4
Area95 m2
Land18 acres
Floors2

Продам новий двоповерховий будинок в с. Літочки

Новий будинок в с. Літочки, з частковим ремонтом. Велика ділянка, тихе мальовниче місце без сусідів з коровами, найближчі сусіди 250 м.

Будинок з газобетону, утеплений пінопластом, стяжка полу утеплена пінопостіролом. Міжповерхове перекриття з дерева. Всі дерев'яні елементи оброблені протигрибковими та протипожежними проникаючими рідинами. Будинок будувався по стандартах (арматура кожний четвертий ряд та додатково в пройомах, залізобетонні армопояси між поверхами та під крівлею).

Електрифікований, три фази 10 квт. Свердловина 80 м завглибшки, бойлер на 80 л, вбудований чавунний камін, газова плита від балона, частково укомплектована кухня та ванна кімната. Електроопалення, теплі поли на першому поверсі.

Відеоспостереження з хмарним сервісом (можна дивитись відео онлайн на телефоні), сигналізація. Дистанційне керування з телефону бойлером, електроопаленням з теплими полами. Дистанційний контроль температури в будинку, є інтернет.

На ділянці є бесідка з великим мангалом, дитячий басейн, спортивний майданчик, гойдалка, гамак, плодові дерева, виноград, малина, смородина, є господарське приміщення для зберігання інвентарю.

Object typeHouse
Add Id696388
Add date21.03.2024
Renewal date21.03.2024
Share

Message

If you did not fill in property Id then specify the city where you are looking for property:


80,000 $

Owner: Алексей

Message

If you did not fill in property Id then specify the city where you are looking for property: