1 / 20

2-комн. кв., 80 м2, 4/22 этаж

13 900 ГРН в месяц

Киев, Деснянский, Олександри Екстер в, 9   •  На карте
Комнат2 раздельные
Площадь80 м2
Жилая36 м2
Кухня12 м2
Этаж4 из 22

2-кімнатна, вул. Олександри Екстер 9, Десняський

Здам 2-кімнатну квартиру, вул. Цвєтаєвої 9, Деснянський. Метраж 80/36/12, поверх 4/22

Перша здача, новий сучасний будинок. Квартира з якісним, дорогим ремонтом. Квартира має дві окремі спальні і великий хол.

Парадне і сходи світлі й охайні. Дуже тепла взимку (навіть якщо не будете вмикати опалення). Індивідуальний лічильник тепла. Утеплена. 2 теплих балкони. 4 поверх. Квартира повністю зроблена з якісних матеріалів (іспанська та італійська плитка; фабричні меблі: малазійські стільці з натурального дерева, гевеї; з такого ж матеріалу стіл). Люстри всі скляні, не пластик, 3 плазмових телевізора Samsung, DVD- плеєр. Пральна і посудомийна машинка Арістон (із сушкою; багато програм), Бойлер Гореньє, Мікрохвильовка Панасонік, Фільтр зі зворотнім осмосом. Холодильник і морозилка Лібхер, витяжка Cata,. Італійська оригінальна сантехніка і меблі у ванній. На балконі барний столік (з чудовим видом з вікна). Німецький декор (HM тошо).

Для вас є: : 3 телевізора, Електрочайник, Плита, Варильна панель, Мікрохвильова піч, Холодильник, Посудомийна машина, Пральна машина, Сушильна машина, Праска, Пилосос, Бойлер, Морозилка;

Є сигналізація. Чудова інфраструктура. В парадному конс”єржки і відеонагляд. Чудовий вигляд у двір. Поряд легкий доступ на сходи. Біля дому кілька укриттів (або ж просторий хол відповідає принципу двох стін.). Пропонується для охайної пари, яка якщо не прибірає сама, може найняти прибиральницю.

Без тваринок.

Оплата перший місяць і страховий

Агенція 50%

Тип объектаОтдельная квартира
Id объявления683145
Объявление добавлено01.10.2023
Объявление обновлено14.05.2024
Поделиться
13 900 ГРН

Агент: Мараховська-Белаш Наталія Олегівна

АН 'Родина'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


13 900 ГРН

Агент: Мараховська-Белаш Наталія Олегівна

АН 'Родина'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):