1 / 3

Участок, 16 сот.

299 000 USD

Вита-почтовая, Віта-поштова, Green Hills   •  На карте
Площадь16 сот.

Ділянка 16.25 соток в КМ Green Hills, Віта-Поштова, Юрівка, Тарасівка

Ділянка 16.25 соток з фасадом 34 метри (починається правіше від піску, пісок на сусідній ділянці), що дозволяє розмістити одноповерховий будинок, номер 901 на генплані в 5 черзі, єдиній де дозволена сучасна архітектура.

Поруч озера, ліси, пагорби. Такого повітря немає ніде в такому наближенні до Києва. Сусід лише з однієї сторони, не забудований. Дім навпроти активно добудовується.

Дуже адекватна управляюча компанія, з регулярною звітністю.

Котеджне містечко Green Hills розташоване в 10 км. від Києва по Одеській трасі. Екологічна частина району. На території містечка побудовано близько 300 котеджів. Розвинена соціальна інфраструктура: школа Britanica School, дитячий садок Britanicakids, дитячі та спортивні майданчики, спа-центр з критим басейном 25м., Bbq-зони, маркет, авто мийка та розвинена інженерна інфраструктура. Асфальтовані дороги з пішохідними тротуарами. Територія містечка надійно захищена - патрулює озброєна охорона та ведеться відео спостереження.

Назначение участкаИндивидуальное жилищное строительство
Id объявления676668
Объявление добавлено17.07.2023
Объявление обновлено17.07.2023
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


299 000 $

Собственник: Вадим

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):