1 / 23

2-комн. + студия пентхаус, 91 м2, 3/13 этаж

220 000 USD  •  5% комиссия

Одесса, Приморский, Італійський бульвар, 1а   •  На карте

музкомедія
Комнат2 раздельные + студия
Площадь91 м2
Жилая61 м2
Кухня14 м2
Этаж3 из 13

Продам ексклюзивну квартиру з дизайнерським ремонтом в 24 Жемчужине

Продам ексклюзивну квартиру з авторським дизайнерським ремонтом в престижному житловому комплексі "24 Жемчужина". Ця неймовірна квартира виражає вашу стильну атмосферу та вишуканий дизайн. Загальна площа квартири становить 91 квадратний метр, що надає вам відмінну можливість насолоджуватися великою та комфортною житловою площею. Квартира розташована на комфортному 3 му поверсі. Квартира складається з двох кімнат, які пропонують вам приватний простір для відпочинку та роботи. Спеціально розроблений дизайн відображає сучасні тенденції та надає кожній кімнаті свою унікальну атмосферу. Особлива увага була приділена кухонно-вітальній зоні, яка виражає вашу просторість та функціональність. Це ідеальне місце для приготування страв, розваг з друзями чи затишних сімейних обідів. ЖК «24 Жемчужина» це про відмінну інфраструктуру та розташування, що забезпечує безпечний доступ до магазинів, ресторанів та пляжів. Ця квартира - ідеальний вибір для тих, хто цінує якість життя, елегантний дизайн та розкішність у всіх деталях. Не пропустіть свій шанс стати власником цього унікального житла в самому серці Одеси. Для отримання додаткової інформації та перегляду організації будь ласка, зв'яжіться з нами за вказаними контактними даними.

БалконНет
ЛоджияНет
Окна выходятВо двор
Раздельный санузелНет
Совмещённый санузелДа, 1
РемонтДизайнерский
ОтоплениеКрышная котельная
Горячая водаБойлер
Гараж или паркингНет
Тип объектаОтдельная квартира
Тип домаНовостройка
Тип проектаМонолитный
ПандусЕсть
Id объявления678272
Объявление добавлено11.08.2023
Объявление обновлено21.04.2024
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


220 000 $

АН 'ERA'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):