1 / 17

Дом, 155 м2, 2 этажа, 4 комнаты, 8 сот.

62 500 USD

Гора, Гора, Жовтнева   •  На карте
Комнат4
Площадь155 м2
Участок8 сот.
Этажей2

Продаж 2х поверхи будинку без комісії, хутір Гора

Пропонуємо до продажу приватний будинок у селі Гора, Київська область, всього 15 хвилин від метро "Бориспільська".

Продаж будинку від власника

Хутір Гора

1. Загальна площа ділянки - 800 кв. метрів.

2. Будинок має площу 154.8 кв. метрів, розподілену на 2 поверхи, 4 великі кімнати, простору кухонну зону, 2 балкони, ванну кімнату, а також підвал та горище. Однак, він потребує ремонту для ідеального комфорту.

3. В будинку є всі необхідні комунікації: вода та водовідведення, газ, електрика, замінені металопластикові вікна. Всі документи готові до продажу, власник один.

4. Додатково до будинку є велика добудова, яка може стати чудовою літньою кухнею або гостьовим будиночком, з площею 54 кв. метри, а також підвалом і горищем.

5. Ділянка огороджена залізним парканом та має гарний сад і зелену зону.

6. Розташування будинку дуже зручне з відмінною інфраструктурою: супермаркети (АТБ/Фора/Бджілка), Макдональдс, школа, садочок, футбольні та спортивні поля, а також ліс і чарівна природа поруч, до Києва легкий доступ.

Цей будинок - ідеальний вибір для тих, хто мріє про затишний будинок у мальовничому місці, де можна насолоджуватися природою та спокоєм. Зателефонуйте або напишіть нам, і ми з радістю надамо додаткову інформацію та відео і заплануємо перегляд.

Тип объектаДом
Id объявления681205
Объявление добавлено23.09.2023
Объявление обновлено11.02.2024
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


62 500 $

Собственник: Анна

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):