1 / 20

Дом, 120 м2, 1 этаж, 3 комнаты, 28 сот.

148 000 USD

Васильков, Кожухівка, Кожухівка   •  На карте
Комнат3
Площадь120 м2
Участок28 сот.
Этажей1

Продам новий будинок з ремонтом, меблями та гаражем

Продається новий будинок 120 м2. (8,5х13). 28 км від Києва по Одеській трасі, с. Кожухівка. Зроблений сучасний внутрішній ремонт. Вітальня 30 кв. м з комином, кухня 8 кв. м, поєднана з вітальнею, дві окремих спальні по 12 кв. м з великими шафами, 2 санвузла, один з душовою зоною та біде, мансардний поверх вільного планування 60 м2, засклена веранда 30 м2, де також є кухня та велика шафа для зберігання запасів, окрема альтанка 36 кв. м., гараж з навісом, можна поставити 3 машини, кімната з окремим входом для гостей, каркасний басейн діаметром 6 м.

В домі тепла підлога, кондиціонери, двоконтурний котел газовий, газова плита та індукційна варочна панель.

Є окрема кімната, де розташовані: Електрощитова з автоматичними стабілізаторами напруги для всього дому, газовий двоконтурний котел, система очищення води. У цій же кімнаті гостьовий санвузол, пральна та сушильна машини, морозильна камера.

Дім збудований з газо-блоку завширшки 400 мм, теплий, не потребує зовнішнього утеплення, яке не дає дому «дихати». Витрати газу в опалювальний період – максимум 230 м3. Електрика 3 фази 17 квт. Лічильник день-ніч.

Електрика 3 фази. Генератор на 6 квт. Газ. Своя свердловина, переливний септик 8 м3. Система автополиву газону, крапельний полів до кожного дерева у саду, точки швидкого доступу до води для підключення шлангів, або насосу для басейна. Ділянка майже 30 соток, великий сад, каркасний басейн діаметром 6 м., мангальна зона, дровник, двір з гарним ландшафтом. Малина, смородина, рози, хвойні дерева та кущи, туї, магнолія, півонії. В саду майже усі види плодових дерев. Все це красиво і затишно.

У домі є все. Заходь і живи.

Вулиця не проїзна, тупикова. Затишно, спокійно. Неподалік мінімаркет, аптека, фельдшерський пункт, відділення нової пошти, церква, школа, дитячий садок, зупинка автобуса. Асфальт до дому. Гарне село. Добрі сусіди. Все зареєстровано. Документи в порядку.

Тип объектаДом
Id объявления682805
Объявление добавлено18.10.2023
Объявление обновлено18.10.2023
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


148 000 $

Собственник: Людмила

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):