1 / 10

Дом, 160 м2, 2 этажа, 4 комнаты, 12 сот.

48 000 USD

Васильков, Мала Бугаївка, Мала Бугаївка   •  На карте
Комнат4
Площадь160 м2
Участок12 сот.
Этажей2

Продам будинок, котедж с. Мала Бугаївка

Продається затишний будинок у селі Мала Бугаївка, що знаходиться в Васильківському районі. Це безпечне та екологічно чисте місце, віддалене від шуму та суєти міського життя.

Цей двоповерховий будинок має площу 160 квадратних метрів, що надає вам багато простору для комфортного проживання. Він ідеально підходить для сімейного життя та відпочинку на природі.

Поруч знаходиться ресторанний комплекс "Джерело", який пропонує широкий вибір смачних страв та атмосферу вишуканого відпочинку. Ви зможете насолоджуватись чудовими стравами без необхідності подорожувати далеко від свого дому.

Крім того, село Мала Бугаївка славиться своїм сприятливим середовищем та екологічно чистим повітрям. Ви зможете насолоджуватись свіжими запахами лісу та спокоєм, який надає ця мальовнича місцевість.

Будинок ідеально підходить для тих, хто цінує приватність та бажає жити у гармонії з природою. Він пропонує всі необхідні зручності для комфортного проживання, включаючи сучасну кухню, зручні спальні та простору вітальню.

Не упустіть свій шанс стати власником цього чудового будинку у безпечному та екологічно чистому районі. Зв'яжіться з нами прямо зараз, щоб домовитись про перегляд та отримати додаткову інформацію. Чекаємо на ваш дзвінок!

Тип объектаДом
Id объявления683939
Объявление добавлено01.11.2023
Объявление обновлено01.11.2023
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


48 000 $

Собственник: Віталій

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):