1 / 23

Дом, 136 м2, 2 этажа, 5 комнат, 3 сот.

105 000 USD

Киев, Подольский, Садова в,, 44   •  На карте
Комнат5
Площадь136 м2
Жилая62 м2
Кухня32 м2
Участок3 сот.
Этажей2

Продається сучасний будинок (дуплекс) в Києві, у Святошинському районі. Загальна площа будинку складає 136 кв.м., ділянка - 3 сотки.

Практичне та зручне планування будинку: 4 кімнати (3 спальні, кабінет або ще одна спальня), кухня-вітальня площею 32,1 кв.м., гостьовий санвузол на першому та ванна кімната на другому поверсі, 2 балкони, тераса, гардероб та окрема топкова. Висота стелі 3 метри.

Будинок побудовано з газоблоку 375 мм, утеплений пінопластом, стрічковий монолітний фундамент, перекриття бетонні плити, двокамерні енергосберегаючі вікна WDS (профіль під дерево, скло з напиленням), дах металочерепиця.

Важливо! Будинок підготовлено під геотермальне опалення, пробурені свердловини, закладені контури та заведені в котельню. Тепловий насос реально економить рахунки в 4-5 разів від звичайних видів опалення будинків. Також можна встановити електричний котел, або газовий (газ по вулиці). Будинок енергоефективний та добре тримає температуру як в зимку, так і літом у спеку.

Комунікації: власна свердловина, септик з переливом, підключено світло потужністю 10 кВт., інтернет.

Відкатні автоматичні ворота, паркан, брущатка, два паркомісця, доріжки та відмостка.

Розташування будинку має відмінну інфраструктуру, поруч знаходяться ТЦ "Лавіна", "Ашан", "Епіцентр", "Новус", а також зупинка громадського транспорту до станцій метро "Нивки", "Сирець", "Академмістечко" всього за 10 хвилин.

Для тих хто шукає двох або 3-х кімнатну квартиру в таких ЖК як Академ Парк, Святобор, Нивки Парк, Діброва Парк, Файна Таун, Берестейський, Південний квартал, Відпочинок, Сосновий Бір, Гармонія, Be The One, Адмірал та інші це найкраща альтернатива з власним двором, просторою площею, кількістю кімнат та можливістю виконати ремонт на власний розсуд.

Будинок введений в експлуатацію, документи готові до продажу.

Без комісії.

Код об'єкту 13472

Тип объектаДом
Id объявления689356
Объявление добавлено25.07.2023
Объявление обновлено29.02.2024
Поделиться
105 000 $

Агент: Вячеслав Литкін

АН 'Sitalo Real Estate'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


105 000 $

Агент: Вячеслав Литкін

АН 'Sitalo Real Estate'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):