1 / 15

1-комн. кв., 34 м2, 16/16 этаж

58 000 USD

Киев, Голосеевский, Голосіївський просп, 10   •  На карте
Комнат1
Площадь34 м2
Жилая16 м2
Кухня12 м2
Этаж16 из 16

1-кімнатна, просп. Голосіївський, 10, Голосіївський

Продам 1-кімнатну квартиру, просп. Голосіївський, 10, Голосіївський район.

Квартира в чудовому стані.

Гарне міцсе розташування. Вона знаходиться за 10 хв їзди до центру, і за 10 хв пішки до одного з найкрасивіших та найбільшого парків Києва - Голосіївського парку. При цьому дорожні розвязки гарантують вам вільне просування у будь-якому напряику Києва без пробок в буль який час. Це унікальна характеристика Деміївського пятачка.

Надзвчайно гарний вид з панорамних вікон на вул Голосіївську та на Київ.

В квартирі балкон поєднаний з кухнею і встановлені якісні панормані вікна, що гарантують надзвичайний краєвид. Відсутня багатоповерхова забудова перед вікнами.

В квартирі зроблений капітальний ремонт комунікацій.

Була замінена щитова, виокристані яксні кабелі, було зроблено штробління стін, заведення нової проводки та електрики. Заміна сантехніки, а саме труб. Заміна радіаторів опалення. Ремонт балкону та санвузлів.

Завдяки своєму розташуванні та виду, квартира завжди може легко здатися в оренду чи продатися.

Останній поверх. В таких панельних будинках подача гарячої води та опалення йде зверху, з технічного поверху (повноцінний технічний поверх над квартирою). Це гарантує завжи дуже гарячу воду (кипяток) та гарячі батареї. Ніхто вам не перекриє стояк з батареями, бо нікого зверху нема. На практиці результат такий - при морозах до -5 градусів власники жили з відкритими вікнами, в той час коли на перших поверхах у людей холодні батареї.

В кваритрі дуже якісне ліжко і матрац (не диван), кондиціонер, бойлер, нова кухня. На поверсі порядні сусіди, що ведуть спокійний спосіб життя. Охайний підїзд, відеонагляд в підїзді та навколо будинку. Охайний тамбур і ліфтова.

В будинку є новий вантажний ліфт, його замінили декілька років назад.

Спеціаліст Ольга

Тип объектаОтдельная квартира
Id объявления691325
Объявление добавлено25.01.2024
Объявление обновлено01.05.2024
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


58 000 $

Агент: Ольга Мусатюк

АН 'АН КУБ'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):