1 / 20

1-комн. кв., 32 м2, 10/24 этаж

60 000 USD

Киев, Соломенский, Радченко, 27   •  На карте
Комнат1
Площадь32 м2
Жилая1 м2
Кухня1 м2
Этаж10 из 24

Продам 1-но кім. квартиру, Соломянський р-н, вул.Радченко 27

Продається квартира-студія в Соломянському р-ні по вул.Радченко 27-29, поверх 10/24

Свтла затишна квартира з якісним ремонтом у новому комплексі.

Є право власності (до 3х років). Готова до продажу.

Будинок зданий рік тому, є поштова адреса та право власності. Заселений на 60-65%, сусіди проживают. Комплекс закритого типу, має фізичну охорону, камери нагляду, вїзд зі шлагбаумом. Також є підземний паркінгукриття. На квартиру встановлені лічильники на всі комунікації, воду, опалення, електрику. Заведен інтернет провайдер. Квартира з готовим якісним ремонтом і технікою. Планування з балконом (засклений вікнами Steko). В санвузлі електрична тепла підлога. Встановений бойлер (100л) Atlantic, електрична рушникосушарка Mario (з програматором), пральна машина Samsung, індукційна варильна поверхня, 2в1 духова шафа/мікровильова Blaupunkt, потужна витяжка з сенсорним управлінням і д.у, smart телевізор Samsung, кондиціонер Cooper Hunter. Також передбачене місце для посудомийки і зворотнього осмосу. Кухня повністю з фарбованими фасадани, з якісною фурнітурою з доводчиками. Також в квартирі були замінені вхідні двері на варіант люкс якості і утеплені відкоси.

Комплекс має розвинуту інфраструктуру, поруч два садочки і також добудовують свій на території комплексу. Магазини, спорт зал, кафе, свій поштомат НП, все є. Біля комплексу ходить маршрутка. Поруч озера с зоною відпочинку, альтанками і мангалами. До центру Києва 15 хв на авто.

Готова до перегляду.

Спеціаліст Людмила.

Тип объектаОтдельная квартира
Id объявления692574
Объявление добавлено05.02.2024
Объявление обновлено26.04.2024
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


60 000 $

Агент: Людмила Швець

АН 'АН КУБ'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):