1 / 12

1-комн. кв., 22 м2, 2/9 этаж

33 000 USD  •  0% комиссия

Киев, Шевченківський, Чмелів Яр, 7а   •  На карте

Лук'янівка Центр
Комнат1
Площадь22 м2
Этаж2 из 9

Продається 1к м. Лук'янівка, Татарка вул. Чмелів Яр (Трудова) 7А

Продається 1к м. Лук'янівка, Татарка вул. Чмелів Яр (Трудова) 7А, 2/9 пов., 21 кв. м, студія. Квартира з ремонтом, стіни пофарбовані, нові  вікна металопластик, на підлозі ламінат, в с/в  плитка, остається: кухонні меблі, газова плита, двухспальне ліжко. Відміне місце розташування. Ви будете жити в одному з центральних районів столиці, але в зеленому та затишному місці, екологічно чистій зоні, з чудовою інфраструктурою, Дві станції метро Лук'янівська та Контрактова площа в пішій доступності. Цегляний добротний і теплий будинок. Фото реальне. Найкраща пропозиція на Татарці у співвідношенні ціна-якість, цегляний будинок, тихий двір, ввічливі сусіди, розвинена інфраструктура, все необхідне розташоване у кроковій доступності: магазини, салони, кафе, школа, дитсадо, м. Лук'янівка-10 хв. Вдале вкладення коштів з метою здачі у найм, так житла. Дзвоніть, із задоволенням організуємо перегляд. Ціна 33 000у. е. Без комісії для покупця!

Тип объектаОтдельная квартира
Id объявления693929
Объявление добавлено19.02.2024
Объявление обновлено27.04.2024
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


33 000 $

Агент: Любовь Васильевна

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):