1 / 19


2-комн. кв., 64.4 м2, 21/24 этаж

74 000 USD

Доступна программа кредитования "єОселя" (подробнее о программе )

Одесса, Київський, Березова, 2/1   •  На карте

Альтаїр
Комнат2 раздельные
Площадь64.4 м2
Жилая32 м2
Кухня14 м2
Этаж21 из 24

Продаж 2к. кв 64,4 м² ЖК Альтаїр з ремонтом і меблями

Продам двокімнатну квартиру в ЖК Альтаїр 1, секція 9, на 21 поверсі з панорамними вікнами на схід та південь. Дуже світла. Документи - Право власності більше 3-х років.

Підходить для продажу під Еоселю.

Площа квартири 64,4 кв. м., з сучасним ремонтом, меблями та технікою. 2 окремі кімнати, кухня, санвузол, гардеробна. В одній із кімнат є лоджія.

У квартирі встановлена система Розумний Дім від Будови. Повний автономний дистанційний термоконтроль приміщень, а також дистанційно керована система захисту від пожежі та несанкціонованого проникнення. Власник помешкання має можливість вести автоматизований облік витрат води, теплопостачання, електроенергії.

Для перегляду телефонуйте або напишіть в телеграм natamenchuk

Будинок новий, був введений в експлуатацію у 2016 році, заселений на 90%.

Будинок дуже вдало розташований всередині масиву, вдалині від шуму Люстдорфської дороги, але в пішій доступності до усієї інфраструктури Люстдорфської та площі Толбухіна. Заїзд регульований світлофором, є великий гостьовий паркінг та підземний паркінг/ облаштоване укриття.

На випадки відключення світла в будинку є генератори які забезпечують роботу котельної, одного ліфту, подачу води та світло в місцях загального користування.

В будинку 2 парадні з 3 ліфтами в кожній, 2 пасажирські та 1 вантажний.

Обслуговування будинку здійснюється компанією “Наш Дім”, яка обслуговує всі будинки БК “Будова”.

ЖК Альтаїр на Люстдорфській дорозі, це величезний сучасний комплекс закритого типу з охороною, де є все необхідне: підземний і наземний паркінги, велика прибудинкова територія з різними зонами для відпочинку, зонами для тварин, спортивними та дитячими майданчиками, кав’ярнями, салонами краси, аптеками, сервісними центрами. Поруч є два великих супермаркети, величезний торговельний центр з дитячим розважальним комплексом Sky Park, гімназія, загальноосвітня та спортивна школи, дитячі садочки та студії розвитку.

Десять хвилин неспішної прогулянки пішки - і ви в парку Горького, де є атракціони, каток, поле для гольфу, кінотеатр.

Це популярний комплекс в цьому районі.

Для перегляду телефонуйте або напишіть в телеграм natamenchuk, я надішлю вам відеоогляд цієї квартири і подивитись наживо, якщо сподобається по відео.

ЛоджияДа, 1
Окна выходятНа улицу
Раздельный санузелНет
Совмещённый санузелДа, 1
РемонтЕвро
ОтоплениеКрышная котельная
Горячая водаБойлер
Гараж или паркингНет
Тип объектаОтдельная квартира
Тип домаНовостройка
Тип проектаМонолитный
ПандусЕсть
Id объявления697630
Объявление добавлено13.04.2024
Объявление обновлено13.04.2024
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


74 000 $

Собственник: Менчук Наталія Юріївна

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):