1 / 42

Дом, 200 м2, 3 этажа, 9 комнат, 6 сот.

255 000 USD  •  0% комиссия

Киев, Святошинський, Зодчих   •  На карте

Борщагівка Академмістечко
Комнат9 раздельные
Площадь200 м2
Участок6 сот.
Этажей3

Продається 3-поверховий будинок у Софіївській Борщагівці. вул. Пушкіна

Продається 3-поверховий будинок у Софіївській Борщагівці. вул. Пушкіна. Біля ТЦ Квітень!  Будинок із червоної цегли загальною площею 200 кв. м. У будинку три поверхи та обладнаний цокольний поверх (є вхід у цоколь через гараж), У цокольному поверсі є котельня, сауна, душова. На першому поверсі: велика кухня, санвузол, дві кімнати. На другому поверсі три спальні та санвузол, На третьому поверсі 4 кімнати та санвузол. При ремонті використано якісні матеріали, вікна металопластикові, на підлозі паркетна дошка та плитка. Загальна площа ділянки 6 соток, на якому є ще один двох поверховий будинок 55 кв. м (гостьовий) альтанка, доглянутий садочок місця для відпочинку. У будинку міська вода та каналізація. Електрика на три фази, котел газовий, бойлер. Поряд з будинком чудова інфраструктура - магазини, кафе, аптеки, кав'ярні, салони краси, дитячий садок, зупинки громадського транспорту, до найближчого метро 15-20 хвилин. До Кільцевої дороги 500м, Маршрутки їдуть до метро Академмістечко, Житомирська, Святошин, Нивки, Теремки, Іподром, Кпи, Вокзальна і т. д

Ціна 255 000у. е. 

Без комісії для покупця

Юридична консультація щодо придбання нерухомості, попередній прорахунок витрат при купівлі житла, для  клієнтів безкоштовно!

Тип объектаДом
Id объявления697679
Объявление добавлено14.04.2024
Объявление обновлено30.04.2024
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


255 000 $

Агент: Любовь Васильевна

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):