1 / 12

Дом, 66 м2, 1 этаж, 2 комнаты, 2 спальни, 6 сот.

49 000 USD

Бровары, Броварський, Садова вул., 2   •  На карте
Комнат2 раздельные
Спален2
Площадь66 м2
Жилая44 м2
Кухня7 м2
Участок6 сот.
Этажей1

Земельна ділянка з будинком в Броварському р-ні с. Вільне

Без %. Продаж земельної ділянки з новим сучасним будинком модульного типу, розташований в СТ “ Тарасівське “ с. Вільне, Броварського р-ну Київської обл. Загальна площа будинка 66 м2 (будинок - 42 м2 + тераса 14 м2). Будинок з повною комплектацією меблів та побутовою технікою, заходь і живи. Кожен куточок будинку продуманий до дрібниць щоб забезпечити приємне та функціональне проживання. Всі меблі та техніка Нові (в даному будинку ніхто не проживав). Будинок компактний, має дві окремі кімнати, санвузол суміжний з душем, кладова, кухня- вітальня з виходом на простору терасу. До будинку заведено водопровід з підключенням, підведено електроенкергію, є можливість підключення газу. Піч-камін для опалення.

Земельна ділянка загальною площею 6 соток, правильної форми, огороджена. На ділянці є своя свердловина з насосною станцією.

територія СТ “ Тарасівське “ огороджена, під охороною, в’їзд через шлагбаум, є зупинка громадського транспорту (автобуси прямують до м. Києва через м. Бровари), міні маркет, чисте озеро для риболовлі та відпочинку. Ліс у пішій доступності.

Гарне і спокійне місце без промислових та стратегічних об’єктів. Доброзичливі сусіди.

Документи готові для продажу. Перегляд в зручний для Вас час. Пропозиція від Власника, без комісій.

Тип объектаДом
Id объявления698030
Объявление добавлено22.04.2024
Объявление обновлено22.04.2024
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


49 000 $

Собственник: Яна

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):