1 / 11

House, 150 m2, 1 floor, 3 rooms, 6 acres

213,000 USD

Podgortsy, , Polyova v,, 3   •  On map
Rooms3
Area150 m2
Living120 m2
Kitchen30 m2
Land6 acres
Floors1

Пропонуємо на ваш розгляд сучасний одноповерховий будинок з ремонтом, розташований в живописному місці Підгірки, поруч з Новообухівською трасою. Ця нерухомість має чимало переваг:

1. Зручне розташування: Будинок знаходиться неподалік від котеджного містечка "Сонячна долина", Блакитного озера, торгового центру "Мануфактура", Романків, Ходосівка та Лісники.

2. Сучасна архітектура та якісні матеріали: Будинок спроектований за сучасними архітектурними стандартами та побудований з використанням високоякісних матеріалів.

3. Тепло та світло в будинку: Завдяки якісному утепленню стін і даху, вам буде комфортно як взимку, так і влітку. Високі стелі та панорамні вікна додають відчуття простору та пропускають багато природного світла.

4. Планування будинку: Площа будинку становить 150 квадратних метрів, і він включає передпокій, кухню-вітальню з каміном, 3 спальні кімнати і 2 санвузли.

5. Якісне будівництво і оздоблення: Будинок збудований з екологічного керамоблоку, інтер'єр оздоблений, тепла водяа підлога, з керамограніту та штукатуркою під фарбування.

6. Комунікації: В будинку підключено 13 кВт електрики, є артезіанська свердловина для водопостачання та біосептик для каналізації. Також є можливість підключити газ.

7. Включено у вартість: готовий будинок з ремонтом, камін, кухонні меблі (без фасадів), натяжну стелю, огорожу ділянки, рулонний газон, ландшафтні рішення, комунікації, електричний котел, бойлер, кондиціонери та генератор.

Інфраструктура комплексу: У закритому котеджному містечку є дитяча та спортивна площадки, сквер та вихід до озера.

8. Зручне сполучення з Києвом: Відстань до Києва всього 14 кілометрів, що дозволить вам швидко дістатися до столиці.

Не упустіть цю чудову можливість придбати цей сучасний будинок без комісії. Він стане відмінним вибором для вашої комфортної і сучасної житлової облаштованості.

Отдаленность до :

- Мегамаркета 13 мин,

- Ходосовки 13 мин,

- Романкова 5 мин,

- м. Печерская 23 мин

- Конча Заспы 25 мин

- Хрещатика 30 мин

Код об'єкта 13546

Object typeHouse
Add Id689783
Add date04.08.2023
Renewal date01.03.2024
Share
213,000 $

Agent: Сергій Залізнюк

Agency 'Sitalo Real Estate'

Message

If you did not fill in property Id then specify the city where you are looking for property:


213,000 $

Agent: Сергій Залізнюк

Agency 'Sitalo Real Estate'

Message

If you did not fill in property Id then specify the city where you are looking for property: