1 / 15

2-rooms apt., 46 m2, 9/9 floor

70,000 USD

Kiev, Goloseevskiy, Lutsenka, 10   •  On map
Rooms2
Area46 m2
Living15 m2
Kitchen28 m2
Floor9 from 9

2-кімнатна, вул. Луценка, 10, Голосіївський

Продам 2-кімнатну квартиру, вул. Луценка, 10, Голосіївський район. Метраж 46/15/28, поверховість 9/9.

ЖК Британський квартал, продаж дворівневої мансарди.

Двохрівнева квартира мансарда ексклюзивного та індивіуального планування. Знаходиться в чистому і зеленому районі Києва в ЖК Британський квартал закритого типу, який є справжньою знахідкою для цінителей затишку та збалансованого життя.

На території є гостьове безкоштовне та платне приватне паркування авто, яке надійно охороняється. Дуже розвинена інфраструктура: поряд розміщені продуктові магазини, барбершоп, салони краси, Нова Пошта, Епіцентр, ТЦ МЕТРО, ТЦ Аракс, метро Іподром, парк ВДНГ, Шевченківський університет, школи, садки, церкви. Дорогою до метро - зелена зона з озерами, дикими качками для прогулянок та відпочинку. Там знаходяться ресторани: Eshak, Ozero, SHEF, Brugge та найбільший фітнес центр України - Sport Life, де тренується Олімпійська збірна по плаванню. Найсучасніший ТЦ Республіка від дому 15 хв. пішки, який має все необхідне для життя та розваг.

Квартира має величезні вікна з казковою панорамою. Обладнана величезним новим холодильником BOSСH, пральною машинкою Aristone європейської збірки, духовкою Electrolux італійської збірки, яку рекомендує Клопотенко). Ремонт робився під себе: підлога з підігрівом, що дуже комфортно та економно, сантехніка німецької фірми Crohe, душ Ravak, все дуже якісне та надійне. Опалення автономне, котел працює на газу, тому завжди в квартирі тепло та комфортно. Є можливість встановлення газової плити, що забезпечить приготування їжі в будь який час в незалежності від наявності електроенергії. Квартира має індивідуальні лічильники на опалення.

Продають у звязку з переїздом.

Реальному покупцю адекватний торг.

Спеціаліст Ольга

Object typeSeparate apartment
Add Id698237
Add date24.04.2024
Renewal date02.05.2024
Share

The ad is currently inactive on websiteПохожие объявления

The ad is currently inactive on websiteПохожие объявления