1 / 5

1-комн. кв., 46 м2, 5/8 этаж

15 000 ГРН в месяц

Киев, Голосеевский, Академика Лебедева, 1   •  На карте
Комнат1
Площадь46 м2
Этаж5 из 8

1 к в ЖК Казка

Здається повноцінна простора однокімнатна квартира з євроремонтом 47 м`, 5-й поверх. Квартира знаходиться в ЖК Казка- в унікальній парково-ландшафтній зоні Феофанія з кристально-чистими джерелами, та з видом на Пантелеймонівський собор. Будинок цегляний, утеплений, з індивідуальним газовим опаленням та ліфтом, вважається кращим проектом всього комплексу. В квартирі установлений дворівневий котел, що дає можливість самостійно регулювати температуру приміщення. Цим самим зменшуються витрати на опалення і обігрів води та в цілому на комунальні послуги В квартирі є все для проживання- побутова техніка фірми Gorenje: холодильник, пральна машина, духовка, керамічна плита, а також кондиціонер, велика гардероба кімната, ліжко з ортопедичним матрасом. Вікна квартири розташовані на південь, в бік парку, тиху, зелену зону. Територія комплексу цілодобово охороняється, має власну парковку. На території є: магазини, перукарня, аптека, кафе, Нова пошта, Укрпошта, дитячі та спортивні майданчики. В межах пішого доступу— супермаркети «Novus», «Фора», банки, медичні центри, салони краси, зупинка громадського транспорту. Але головне- це безпека та чисте повітря, джерела з питною водою, чудові парки з озерами «Феофанія» та музей-заповідник «Пирогово». Квартира буде вільна з 7 грудня. Оплата 15000+залог 15000+оплата комунальних послуг в кінці кожного місяця.

Тип объектаОтдельная квартира
Id объявления685097
Объявление добавлено15.11.2023
Объявление обновлено18.11.2023
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


15 000 ГРН

АН 'domowed.com'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):