1 / 20

1-комн. кв., 42 м2, 11/25 этаж

600 USD в месяц

Киев, Дарницкий, Осокорская в,, 2а   •  На карте
Комнат1
Площадь42 м2
Кухня12 м2
Этаж11 из 25

Перша оренда видовой 1к квартири в ЖК Зарічний, метро Славутич,вул. Осокорська 2а,.Загальна площа: 42м2

Квартира світла та затишна_ може стати ідеальним вибором для тих, хто шукає комфортне житло з чудовим видом з вікон! Квартира на 11 поверсі житлового комплексу на березі Дніпра - справжній приклад стильного і якісного ремонту. Все тут продумано до дрібниць: зонування простору, вбудовані меблі, функціональна кухня та сучасна сантехніка в ванній кімнаті. У кухні є все необхідне, включаючи електроплиту, духову шафу, холодильник, СВЧ піч, електро-чайник, кондіціонер та базовий посуд. У ванній кімнаті встановлений бойлер, ванна , пральна машина.

У передпокої розміщена шафа-купе. Окрема спальня із зручним двоспальним ліжком, місткою шафою, туалетним столиком з дзеркалом та кондиціонером. Є все необхідне для комфортного життя, включаючи ковдри, постільну білизну та посуд

У квартирі є все необхідне для комфортного проживання: смарт-телевізор, холодильник, плита, духовка, електрочайник, пральна машина та бойлер. Крім того, є лічильники на все, включаючи опалення, що дозволить зменшити комунальні витрати.

Квартира дуже світла завдяки вікнам, що ведуть від підлоги до стелі. З тераси квартири відкривається прекрасний краєвид на затоку, ЖК Зарічний та Дніпро.

На території комплексу є все необхідне для комфортного життя. Тут можна знайти різні магазини, кафе та ресторани, салони краси, банк, аптеку і багато іншого. Біля комплексу розташований великий супермаркет Новус, а також спортивний клуб Спортлайф, кафе, супермаркети, магазини.

Житловий комплекс розташований прямо на березі Дніпра, і до станції метро "Славутич" можна дійти пішки за 5 хвилин.

Для одного або пари орендарів БЕЗ ТВАРИН

Тип объектаОтдельная квартира
Id объявления688698
Объявление добавлено22.12.2023
Объявление обновлено27.04.2024
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


600 $

Агент: Олександр

АН 'Level'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):