1 / 27

Офис, 1007 м2

17 USD в месяц

Киев, Соломенский, Вацлава Гавела в,, 6   •  На карте
Площадь1007 м2
Этаж4 из 6

Оренда офісу з концептуальними особливостями у БЦ "Престиж Центр". Офіс розроблений професійними дизайнерами з урахуванням всіх вимог до робочого простору, комфорту, престижу та зручності офісного приміщення.

Бізнес-центр розташований в Солом'янському районі, бульвар Вацвала Гавела 6-Б. В оточенні зосереджені бізнес-центри, державні установи, банки, готелі, ресторани та інші організації.

Офіс розрахований на велику кількість співробітників, має більше 10 робочих зон, переговорні, конференц зал, open space, зони кави-брейк, релаксу, вбиральні, серверні, зони міні-кухні, санвузли, душова, є ресторан і спортзал (користування спортзалом входить до вартість орендної плати). Також у вартість квадратного метра включено ПДВ+OPEX. Оплата комунальних послуг + паркомісця оплачується окремо.

В наявності потужний дизельний генератор, який повністю забезпечить всі потреби на випадок відключення електрики. Встановлено автономне електроопалення. Приміщення оснащене припливно-витяжною системою вентиляції та кондиціювання, системою відеоспостереження, пожежогасіння, пропускною системою, цілодобовою охороною.

Бізнес центр розташований в зоні ділової активності з гарним транспортним та пішохідним трафіком у 15 хвилинах метро «Берестейська» та «Шулявська», до центру Києва 20 хвилин.

Без комісії!

Код объекта 11846

Тип объектаОфис
Фасадный входНет
Id объявления689306
Объявление добавлено21.11.2022
Объявление обновлено01.03.2024
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


17 $

Агент: Вячеслав Литкін

АН 'Sitalo Real Estate'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):