1 / 18

1-комн. кв., 54 м2, 8/29 этаж

30 000 ГРН в месяц

Киев, Дарницкий, Ахматовой Анны в,, 13   •  На карте
Комнат1
Площадь54 м2
Кухня12.5 м2
Этаж8 из 29

Вперше стається у довгострокову оренду простора однокімнатна квартира тільки після дизайнерського ремонту у теплому домі з красної цегли на вул. Ахматової.

Загальна площа 54 кв.м. на 8 поверсі. Має простору кімнату спальню, великий коридор з високим та обємним гардеробом та великими дзеркалами від стелі до полу. Має простору кухню та балкон, обємний санвузол де є ванна та душова кабіна.

Квартира повністю укомплектована для життя ( техніка від світових брендів), є посудомийна машина, бойлер та центральна гаряча вода, телевізор, кондиционер, мікрохвильова піч, холодильник, пральна машина, тостер, електрочайник, праска, посуд.

В кімнату-спальню виготовлено під заказ та доставлено нове шикарне велике зручне ліжко з мким ізголовям для вашого зручного відпочинку розміром 200х200 , бо комфортний сон е самим важливим для гарного відпочинку кожної людини! Також ліжко має в собі велику нішу для зберігання речей та вмонтовані юсб порти по обідві сторони ліжка для зручної зарядки телефонів. Також в спальні є великий письмовий стіл для зручної роботи за компютером.

Квартира є дуже теплою і комфортною взимку завдяки конструкції будинку та матеріалу з якого він побудований. Розташування вікон таке, що сприяє спокійній тихій обстановці.

Квартира оформлена дизайнером та має дизайнерські картини, італійські хрустального люстри, торшери, дзеркала та інші прикраси інтерєру. В квартирі є балкон з кофейним столиком та пуфіком. В квартирі тільки що був закінчений ремонт та завезені нові меблі. Є інтернет.

В домі ж консьерж, три ліфти у тому числі і вантажний, гарно оформлений двір з квітами та маленькі магазинчики, кавярні та салон краси. Також є під будинком безкоштовна парковка.

До метро Позняки 5-9 хвилин пішки. Поруч є банк, аптеки, спортзал, ресторани.

Квартира продумана до деталей та облаштована для тих, хто любить себе та для кого є важливим комфорт та простір навкруги , у тому числі спокійний та комфортний відпочинок та сон.

Тип объектаОтдельная квартира
Id объявления699438
Объявление добавлено10.05.2024
Объявление обновлено16.05.2024
Поделиться
30 000 ГРН

Агент: Олександр

АН 'Level'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


30 000 ГРН

Агент: Олександр

АН 'Level'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):