1 / 34

Дом, 144 м2, 3 этажа, 5 комнат, 1.5 сот.

278 000 USD

Киев, Дарницкий, Центральная в   •  На карте
Комнат5
Площадь144 м2
Участок1.5 сот.
Этажей3

Будинок, дом, таунхаус, дуплекс Осокорки, Славутич. Будинок у місті, до метро 7 хвилин пішки! Прямий виїзд на проспект Бажана, без заторів! Дарницький район.

Якісний, трьохповерховий таунхаус виконаний у сучасному стилі, робили для себе! Дорогі та якісні меблі, техніка.

Тут все продумано до дрібниць, будинок миттєво запам'ятається своїм раціональним плануванням, перший поверх: передпокій, кабінет/гостьова, санвузол з душовою, кухня-вітальня з виходом до затишного дворика з терасою- все зроблено з максимальним комфортом.

На другому поверсі відчуття затишку не зникає: дві спальні з власними санвузлами забезпечують найвищий комфорт у власному домі.

А третій поверх - це простір, де можна відчути максимальну свободу. Тут є все, що потрібно для робочої зони або кабінету. По периметру ніші, де можна сховати усі необхідні речі.

Будинок абсолютно автомний: електрика (ДТЕК), свердловина, септик, система очищення води, мінералізація, тепла підлога по всьому будинку, інвектори тощо. Парковка на 2 авто. Закрита вулиця.

Але особлива розкіш - це приватний дворик з хвойними рослинами, зоною барбекю, що вимощена італійським травертином, терасою та всіма зручностями. Тут можна максимально розслабитися і насолоджуватися компанією друзів та близьких.

У пішій доступності є вся необхідна інфраструктура: Новус, магазини, аптеки, школи, дитячий садок, ресторани, спорт-клуб, салони краси тощо.

Код об'єкта: 11550.

Тип объектаДом
Id объявления689300
Объявление добавлено13.10.2022
Объявление обновлено01.03.2024
Поделиться
278 000 $

Агент: Марія Сьомочкіна

АН 'Sitalo Real Estate'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


278 000 $

Агент: Марія Сьомочкіна

АН 'Sitalo Real Estate'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):