1 / 22

Дом, 136 м2, 2 этажа, 4 комнаты, 3 сот.

170 000 USD

Киев, Подольский, Садова в,, 2   •  На карте
Комнат4
Площадь136 м2
Жилая62 м2
Кухня32 м2
Участок3 сот.
Этажей2

Продається сучасний будинок (дуплекс) в Києві, у Святошинському районі. Загальна площа будинку складає 136 кв.м., ділянка - 3 сотки.

Практичне та зручне планування будинку: 4 кімнати (3 спальні, кабінет або ще одна спальня), кухня-вітальня площею 32,1 кв.м., гостьовий санвузол на першому та ванна кімната на другому поверсі, 2 балкони, тераса, гардероб та окрема топкова.

Будинок побудовано з газоблоку 375 мм, утеплений пінопластом, стрічковий монолітний фундамент, перекриття бетонні плити, двокамерні енергосберегаючі вікна WDS (профіль під дерево, скло з напиленням), дах металочерепиця. Висота стелі 3 метри.

Проведений якісний дизайнерський ремонт. Кухня обладнана всією необхідною побутовою технікою.

Окремо треба приділити увагу на опалення будинку. Основним видом опалення є геотермальний тепловий насос, який реально економить рахунки в 4-5 разів від звичайних видів опалення будинків. Також встановлено резервний електричний котел. Будинок енергоефективний та добре тримає температуру як в зимку, так і літом у спеку. Крім того по вулиці проходить газ, при бажанні можна підключитись.

В будинку є власна свердловина, септик з переливом, підключено світло потужністю 10 кВт. В котельні встановлена комплексна очистка води.

На ділянці зроблений ландшафтний дизайн, є газон з авто поливом, висаджені туї. Відкатні автоматичні ворота, паркан, брущатка, два паркомісця, доріжки та відмостка.

Для забезпечення безпеки встановлено відеоспостереження по всьому периметру.

Розташування будинку має відмінну інфраструктуру, поруч знаходяться ТЦ "Лавіна", "Ашан", "Епіцентр", "Новус", а також зупинка громадського транспорту до станцій метро "Нивки", "Сирець", "Академмістечко" всього за 10 хвилин.

Будинок введений в експлуатацію, документи готові до продажу.

Без комісії.

Код об'єкту 13377.

Тип объектаДом
Id объявления689354
Объявление добавлено10.07.2023
Объявление обновлено01.03.2024
Поделиться
170 000 $

Агент: Вячеслав Литкін

АН 'Sitalo Real Estate'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


170 000 $

Агент: Вячеслав Литкін

АН 'Sitalo Real Estate'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):