1 / 11

1-комн. кв., 46 м2, 4/16 этаж

80 999 USD

Киев, Соломенский, Академіка Каблукова, 19   •  На карте
Комнат1
Площадь46 м2
Жилая18 м2
Кухня12 м2
Этаж4 из 16

Продам 1-но кімн. квартиру, Соломянський р-н, вул. Академіка Каблукова 19

До вашої уваги представлена затишна дизайнерська квартира.Санвузол суміщений, є простора лоджія. Квартира світла та комфортна, повністю мебльована - всі меблі під замовлення, з авторським ремонтом та укомплектована побутовою технікою: варильна поверхня, духовка, витяжка, холодильник, пральна машина, кондиціонер, плазмовий телевізор і т.д. Є лічильники на світло, воду, опалення. Терморегулятори на радіаторах. Чистий та охайний підїзд з консьєржем, кодовий замок з домофоном. Закрита територія, під охороною та відеоспостереженням, паркувальні місця. На території – дитячі майданчики. У пішій доступності: ринок Відрадний, лікарня Медгородок, Міська Лікарня №6, Дитяча Лікарня №4, тренувальний стадіон Динамо, парки, Центр Мікрохірургії Ока. У пішій доступності станція міської електрички Борщагівка. Поруч парк Орлятко. Найближча ст.метро Нивки, Святошин - 15хв на авто.

Спеціаліст Людмила.

Тип объектаОтдельная квартира
Id объявления692839
Объявление добавлено07.02.2024
Объявление обновлено26.04.2024
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


80 999 $

Агент: Людмила Швець

АН 'АН КУБ'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):