1 / 24

Дом, 239 м2, 2 этажа, 4 комнаты, 3 спальни, 12 сот.

250 000 USD  •  5% комиссия

Орловщина, КМ Шишкино, Дачна   •  На карте
Комнат4
Спален3
Площадь239 м2
Участок12 сот.
Этажей2

Продам будинок в сосновому лісі Орлівщини. Котеджне містечко "Шишкіно"

Продам просторий двоповерховий будинок в Шишкіно — котеджному містечку закритого типу в сосновому лісі Орлівщини.

Функціональний проєкт. Сучасний інтер'єр. Красива архітектура. Мальовнича локація. Ком'юніті. Простора територія з сучасним благоустроєм. Цілодобова охорона.

Загальна площа будинку 238,7 м². Планування першого поверху: вітальня з каміном та виходом на терасу, кухонна зона з островом і коморою, гостьова спальня, ванна кімната, господарське приміщення та прихожа. Планування другого поверху: дві окремі спальні з гардеробними та власними ванними кімнатами.

Опалення: газовий котел з системою радіаторів та тепла підлога. Водопостачання: централізоване (свердловина загального типу). Каналізація: септик.

При будівництві дому використовувались виключно високоякісні матеріали. Всі будівельні роботи виконано відповідно до європейських стандартів.

Ділянка 11,25 соток з природним рельєфом реліктового лісу та сучасним ландшафтом (газон з системою автоматичного поливу). Є зона барбекю та місця для паркування авто.

Шишкіно — сучасний заміський комплекс з просторою територією для прогулянок та широкою інфраструктурою (охорона, басейн з дитячою зоною та водним атракціоном, гриль-бар, дитячий майданчик з мотузковим парком, багатофункціональний спортмайданчик, ресторан, Spa-комплекс з чотирма видами бань та соляною кімнатою, ландшафтний мінігольф та інше).

Ціна дому — 250,000 $.

Будинок продається з меблями та технікою.

Запрошуємо на перегляд. З радістю відповімо на всі Ваші запитання.

Тип объектаДом
Название коттеджного посёлкаКМ Шишкино
Id объявления696566
Объявление добавлено01.05.2024
Объявление обновлено01.05.2024
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


250 000 $

Агент: Денис Булахов

АН 'Bulahov.pro'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):