1 / 14

3-комн. кв., 71 м2, 9/9 этаж

52 000 USD

Днепр, Соборный, Героев пр., 12   •  На карте
Комнат3
Площадь71 м2
Жилая46 м2
Кухня10 м2
Этаж9 из 9

Продам 3-к на ж/м Перемога-5 з ремонтом, меблями та технікою

Квартира загальною площею 71м.кв., спланована в дві окремі спальні, вітальню, велику кухню, санвузол та окремий передпокій. Розташована на 9 поверсі девятиповерхового панельного будинку на проспекті Героїв 12. Не кутова. Криша із свіжим ремонтом по всьому будинку. Квартира двостороння, вікна виходять на проспект та у двір. Квартира в гарному стані з капітальним ремонтом 2014 року, замінені всі комунікації, встановлені лічильники на світло, газ та воду. В одній спальні є балкон, а в другій лоджія. Між ними є вмістка комора. Вітальня обладнана діючим каміном, встановлений диван, тумба та кондиціонер. В одній спальні встановлене ліжко, шафа, телевзор, а в другій розкладний диван, шафа, кондиціонер та обладнана робоча зона на лоджії. Санвузол у кахлях, якісна сантехніка, пральна машина та бойлер. Кухня обладнана вбудованою технікою, холодильником та меблями.

Окремий тамбур на одну квартиру з броньованими дверима. Квартира дуже світла, тепла та затишна! Ідеальний варіант для сімї. Вся необхідна інфраструктура в максимальній близькості (школа, дитячий садочок, лікарня, АТБ, аптеки, магазини, зупинка громадського транспорту та ін.). Покази у зручний для вас час! Торг реальному покупцю!

Тип объектаОтдельная квартира
Id объявления697736
Объявление добавлено14.04.2024
Объявление обновлено21.04.2024
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


52 000 $

Агент: АН Ваша Планета

АН 'Ваша Планета'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):