1 / 15

2-комн. кв., 46 м2, 5/9 этаж

42 000 USD

Днепр, Новокодакский, Коммунаровская , 11   •  На карте
Комнат2 раздельные
Площадь46 м2
Жилая28 м2
Кухня8 м2
Этаж5 из 9

Продам чудову 2-к чешку на ж/м Покровський (Комунар)

В продажу двокімнатна квартира, яка розташована на пятому поверсі девятиповерхового будинку за адресою вул. Ю.Кондратюка, 11. Роздільне планування, дві кімнати. Квартира не кутова. Труби водопостачання та каналізації замінені, встановлений бойлер. Лічильники на газ, воду, світло та загальнобудинковий на опалення. Вікно в одній кімнаті якісне деревяне, в другій кімнаті та кухні металопластикові. Санвузол в кахлі. Засклена велика лоджія. Вікна виходять у двір. Закритий тамбур на дві квартири, подвійні броньовані якісні двері. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Повністю в житловому стані, чиста, світла та затишна.

Поруч розвинена транспортна розвязка, в кількох метрах станція метро “Покровська”, різноманітні магазини в кроковій доступності, школа, дитячий садок, зона відпочинку для дітей, карєр.

Квартира стане чудовою домівкою для сімї або вдалим вкладенням під оренду. Документі в повному порядку. Покази у зручний для вас час!

Тип объектаОтдельная квартира
Id объявления699613
Объявление добавлено13.05.2024
Объявление обновлено14.05.2024
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


42 000 $

Агент: АН Ваша Планета

АН 'Ваша Планета'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):