1 / 15

3-rooms + studio apt., 157 m2, 10/12 floor

147,000 USD

Vishnevoe, Kiєvo - Svyatoshinskiy, Svyatoshinska, 27   •  On map
Rooms3 + studio
Area157 m2
Living157 m2
Floor10 from 12

Трирівнева квартира в с. Вишневе (передмістя Києва) загальною площею 1

Продається трирівнева квартира в с. Вишневе (передмістя Києва) загальною площею 157 кв. м.

На першому поверсі квартири знаходиться вхід, - вхідні двері Conex. Встановлені найдорожчі замки Abloy, Mottura, окремо встановлено Ізраїльський прихований замок Red Lock. При вході вбудовані шафи купе та шафи під взуття. Також перший поверх обладнаний кухнею, в якій є: вбудована посудомийна машина Ariston; індукційні плита Samsung; духовий шкаф Samsung; холодильник Samsung; кухонні шафи та дві люстри з лед освітленням. Вітальня першого поверху мебльована, має: стіл та вісім стільців; балкон з шафами; електричний камін (декоративний вогонь плюс обігрів Dimplex Multi Fire; тумбу під телевізор. Санвузол першого поверху обладнаний сантехнікою Hansgrohe (душова кабіна, умивальник, унітаз - інсталяцій система та гарне нове дзеркало з освітленням.

На другому поверсі присутні дві кімнати. Спальня з кондиціонером, шафою – купе та система рекуперації - очищення повітря. Дитяча кімната також має кондиціонер, шафи, балкон та теплу підлогу. Санвузол другого поверху обладнаний сантехнікою Hansgrohe (ванна; умивальник; унітаз - інсталяційна система; біде - інсталяційна система; гарне нове дзеркало з освітленням) З електротехніки присутні пральна машинка LG та електрична рушникосушка Ceramac

Третій поверх являє собою велику відкриту терасу з тамбуром з виходом на експлуатуєму покрівлю. Тамбур утеплений має шафи-купе. Вмонтована тепла підлога, камін, кондиціонер, мангал та розсувна віконна рама. Відповідно третій поверх має свій окремий санвузол.

На усіх трьох поверхах - тепла підлога, присутня оптиковолоконна лінія швидкісного інтернету, в наявності тепло лічильник, лічильник на воду, бойлер на 100 літрів, відео домофон, охоронна та пожежна сигналізація та п'ять кондиціонерів.

BalconyYes, 1
Windows overlookThe courtyard
Separate bathroomYes, 3
Combined bathroomNo
RenovationEuro
HeatingAutonomous
Hot water supplyCentral
Object typeSeparate apartment
Building typeNew building
Project typeBrick
RampYes
Name of buildingAkvarelі 1
Add Id678635
Add date18.08.2023
Renewal date18.08.2023
Share

Message

If you did not fill in property Id then specify the city where you are looking for property:


147,000 $

Owner: Наталія

Message

If you did not fill in property Id then specify the city where you are looking for property: