1 / 15

3-комн. + студия кв., 157 м2, 10/12 этаж

147 000 USD

Вишневое, Києво - Святошинський, Святошинська, 27   •  На карте
Комнат3 + студия
Площадь157 м2
Жилая157 м2
Этаж10 из 12

Трирівнева квартира в с. Вишневе (передмістя Києва) загальною площею 1

Продається трирівнева квартира в с. Вишневе (передмістя Києва) загальною площею 157 кв. м.

На першому поверсі квартири знаходиться вхід, - вхідні двері Conex. Встановлені найдорожчі замки Abloy, Mottura, окремо встановлено Ізраїльський прихований замок Red Lock. При вході вбудовані шафи купе та шафи під взуття. Також перший поверх обладнаний кухнею, в якій є: вбудована посудомийна машина Ariston; індукційні плита Samsung; духовий шкаф Samsung; холодильник Samsung; кухонні шафи та дві люстри з лед освітленням. Вітальня першого поверху мебльована, має: стіл та вісім стільців; балкон з шафами; електричний камін (декоративний вогонь плюс обігрів Dimplex Multi Fire; тумбу під телевізор. Санвузол першого поверху обладнаний сантехнікою Hansgrohe (душова кабіна, умивальник, унітаз - інсталяцій система та гарне нове дзеркало з освітленням.

На другому поверсі присутні дві кімнати. Спальня з кондиціонером, шафою – купе та система рекуперації - очищення повітря. Дитяча кімната також має кондиціонер, шафи, балкон та теплу підлогу. Санвузол другого поверху обладнаний сантехнікою Hansgrohe (ванна; умивальник; унітаз - інсталяційна система; біде - інсталяційна система; гарне нове дзеркало з освітленням) З електротехніки присутні пральна машинка LG та електрична рушникосушка Ceramac

Третій поверх являє собою велику відкриту терасу з тамбуром з виходом на експлуатуєму покрівлю. Тамбур утеплений має шафи-купе. Вмонтована тепла підлога, камін, кондиціонер, мангал та розсувна віконна рама. Відповідно третій поверх має свій окремий санвузол.

На усіх трьох поверхах - тепла підлога, присутня оптиковолоконна лінія швидкісного інтернету, в наявності тепло лічильник, лічильник на воду, бойлер на 100 літрів, відео домофон, охоронна та пожежна сигналізація та п'ять кондиціонерів.

БалконДа, 1
Окна выходятВо двор
Раздельный санузелДа, 3
Совмещённый санузелНет
РемонтЕвро
ОтоплениеАвтономное
Горячая водаЦентральная
Тип объектаОтдельная квартира
Тип домаНовостройка
Тип проектаКирпичный
ПандусЕсть
Id объявления678635
Объявление добавлено18.08.2023
Объявление обновлено18.08.2023
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


147 000 $

Собственник: Наталія

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):