1 / 46


Дом, 222 м2, 2 этажа, 6 комнат, 5 спален, 1.5 сот.

219 777 USD  •  5% комиссия

Одесса, Киевский, Болгарская, 13   •  На карте

Совіньйон
Комнат6 раздельные
Спален5
Площадь222 м2
Жилая170 м2
Кухня38 м2
Участок1.5 сот.
Этажей2

Продаж 2 поверхового будинку з садом і ділянкою на 1.5 сотки, 222 кв

Продажа ексклюзивного двоповерхового будинку в Совіньйоні-1 вул. Бузкова.

Загальна площа 222 кв. м., кухня-38 кв. м.

Ділянка 1, 5 соток та свій зимовий сад.

Вхід фасадний, заїзд з двох вулиць. Гараж на три автомобілі.

Будинок зроблений з ракушняку. Двір викладено тротуарною плиткою. У всьому будинку виконаний якісний ремонт у світлих тонах, повністю укомплектований дизайнерськими меблями і дорогою технікою. На першому поверсі: зимовий сад, кухня-студія, кімната, ванна кімната та сауна + своя котельня.

На другому: коридор, три спальні, ванна кімната. 3-й рівень: мансарда, де більярдна та тераса з видом на море.

Будинок утеплений і бойлер на 300 літрів, гідрофор з баком запасу води на 500 літрів, двох тарифний лічильник електроенергії, кондиціювання, тепла підлога, та натуральне дереводвері та підлога, джакузі та писюар.

Газовий котел двоконтурний Saunier Duval, із зовнішньою системою контролю температури в приміщенні, програмований. В автоматичному режимі, при досягненні встановленої температури у приміщенні.

Загалом у будинку застосовано різні технології енергозбереження, що дозволяє максимально економити, сума комунальних платежів на рівні 3-х кімнатної квартири. Все продумано до дрібниць, відмінне поєднання якості та комфорту! Розташування будинку поєднує в собі відразу два найважливіші фактори: по-перше, це тихе і спокійне місце з чистим повітрям, а по-друге, це дуже зручний мікрорайон з розвиненою інфраструктурою та зручною транспортною розв'язкою. Будинок недалеко від моря, для любителів прогулянок та свіжого повітря. У пішій доступності: - школи та дитячі садки (10 хвилин їзди). - Безліч супермаркетів, фітнес клубів, салонів. - До моря можна прогулятися не поспішаючи пішки.

Якщо вас зацікавив цей чудовий будиночок не зволікайте одразу телефонуйте, щоб потім не почути в слухавку фразу « вже продано».

Тип объектаДом
Название коттеджного посёлкаСовіньйон
Id объявления667861
Объявление добавлено03.04.2023
Объявление обновлено18.04.2024
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


219 777 $

АН 'ERA'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):