1 / 7

3-комн. кв., 89 м2, 15/17 этаж

134 500 USD

Киев, Сирець, Руданського, 4/6   •  На карте
Комнат3
Площадь89 м2
Жилая62 м2
Кухня8 м2
Этаж15 из 17

Продам 3-кімнатну квартиру, вул. Руданського 4/6

Продам шикарну 3-кімнатну квартиру в Шевченківському районі по вул. Руданського 4/6 в парковій зоні з дизайнерським євроремонтом!

Загальна площа 89 м2, три окремі кімнати, 2 спальні, кухня-студія з барною стійкою та з каміном, гардеробна кімната, 2 сан вузли (ванна, душова кабіна), засклений балкон.

Знаходиться на 15-му поверсі 17-ти поверхового цегляного будинку з двома ліфтами, один з них вантажний. Чистий під'їзд з консьєржем та відеоспостереженням.

Квартира дуже доглянута з сучасним ремонтом, продається з меблями та побутовою технікою Miele (холодильник, морозильна камера, посудомийна машина, пральна машина). Кондиціювання у всіх кімнатах (3 кондиціонери General), тепла підлога, лічильники тепла + лічильники води, бойлер.

Прекрасна інфраструктура, тихе та безпечне місце.

Поруч американське посольство, навколо будинку дитячі майданчики, парки, поряд з будинком розташовується дитячий парк «Сирецький», в якому знаходиться дитяча залізниця та новий залізничний вокзал. У парку «Сирецькому» влітку курсує дитячий потяг, працює фонтан, багато дитячих майданчиків.

Неподалік знаходиться озеро. У сусідньому будинку знаходиться дитяча приватна школа, фітнес-студія, салони краси, продається чиста вода, є італійський магазин. У будинку є магазин Лоток, ресторан, школа англійської мови, аптека. Також поблизу школи, хореографічне училище, художня школа, музична школа, Університет Крок, сади, магазини, пошти, банки, салони, невеликий ринок.

До метро Берестейська 2 км, до метро Дорогожичі -1,7 км.

Власник! Без комісії. Можливий торг.

Телефонуйте, не пожалкуєте!

Наша квартира дійсно варта Вашої уваги!

Тип объектаОтдельная квартира
Id объявления683356
Объявление добавлено24.10.2023
Объявление обновлено24.10.2023
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


134 500 $

Собственник: Николай

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):