1 / 22

Дом, 120 м2, 2 этажа, 3 комнаты, 12 сот.

60 000 USD

Борисполь, Сулимівка, Сулимівка   •  На карте
Комнат3
Площадь120 м2
Участок12 сот.
Этажей2

Продам будинок в с. Сулимівка

Продам затишний, просторий житловий 2-х поверховий будинок в мальовничому селі Сулимівка, Бориспільського району (СТ "Троянда"), яке відоме тим, що було родовою маєтністю славного козацького роду Сулимів.

Будинок будували для себе з любов'ю, вкладаючи душу та якісні матеріали. Все в дуже гарному стані. Можна заходити і відразу жити круглий рік, зробити прописку.

Загальна площа будинку 120 м2.

В будинку гарний, якісний ремонт. Є 3 житлових кімнати, кухня, ванна кімната, підвал.

Меблі і техніка залишаються. Є газ, газове опалення, свердловина, каналізація септик.

Крім того, є ще одне 2-х поверхове приміщення 5м×8м, в якому є кухня з газом, сучасна сауна й підсобне приміщення.

Ділянка - 12 соток. Двір дуже доглянутий, весь в квітах та декоративних рослинах, фруктових деревах. Також є альтанка, гараж та додатково місце для 3-х автомобілів. Є зручності і на вулиці (туалет, а також літній душ з бойлером). Город близько 3 соток. Також можна поряд додатково використовувати ділянку 6 соток під город.

Прекрасне місцерозташування. Будинок знаходиться у центрі села, в дачному кооперативі, який знаходиться під охороною. Навколо дачних ділянок - озеро, тому в'їзд можливий тільки через охорону.

В селі є прекрасний ландшафтний парк, озеро, мальовничі галявини. Поряд з будинком є магазин, кіоск, зупинка транспорту, парк, дитячий майданчик.

Наш будинок є ідеальним вибором для тих, хто шукає затишне місце для сімейного життя або для відпочинку.

Продаж від власника.

Тип объектаДом
Id объявления683829
Объявление добавлено31.10.2023
Объявление обновлено31.10.2023
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


60 000 $

Собственник: Адам

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):