1 / 15

Дом, 850 м2, 3 этажа, 11 сот.

3 900 000 USD

Киев, Печерский, Черногорська   •  На карте
Площадь850 м2
Участок11 сот.
Этажей3

Продаж будинку у східному стилі на Печерську

Продаж будинку у східному стилі! Унікальне домоволодіння в східному стилі створене відомим архітектором,всі меблі та оздоблення вироблено на замовлення ! Перший поверх! гардеробна, приміщення для прання, кабінет, кухня з їдальнею, зала з каміном і вітальня та дві душові кімнати з санвузлами. Також з першого поверху є вихід на відкриті зовнішні тераси під навісами. - На другому поверсі розташовані спальні з ванними кімнатами та санвузлами. - У рівні горища розташоване приміщення для відпочинку. Несуча та огороджуючі конструкції стін та перекриття виконані з негорючих матеріалів. Фасади заштукатурені, для їх додаткового оздоблення використані декоративні керамічні елементи (плитка), колони з штучного мармуру. Цоколь облицьований натуральним різаним каменем, обробленим під «рваний камінь». Площа забудови – 390,7 м.кв. Площа покриття ФЕМ (клінкерна цегла) – 336,9 м.кв. Площа озеленення – 287,3 м.кв. Джерелом теплопостачання є: - два напольних одноконтурних котла VIESSMAN VITOGAS-100F 60 кВт з відкритою камерою згорання; - Два електричних котла фірми KOSPEL L2 по 24 кВт; - Один твердопаливний котел AMIKA TIME 60 кВт, Підключених до загальної системи теплоносія з аккумуляцією теплової енергії в накопичувальних ємностях обємом 2м.куб. Бистрі перегляди!.

Рік побудови здачі: Після 2015;

Тип стін: Цегляний;

Тип покрівлі: Бітумна черепиця;

Cанвузол: 2 і більше;

Опалення: Індивідуальне газове;

Ремонт: Авторський проект;

Меблювання: Так;

Побутова техніка: Пральна машина, Варильна панель, Мікрохвильова піч, Посудомийна машина, Духова шафа, Сушильна машина, Плита, Холодильник;

Мультимедіа: Wi-Fi, Швидкісний інтернет, Телевізор, Кабельне, цифрове ТБ;

Інфраструктура (до 500 метрів): Дитячий майданчик, Кінотеатр, театр, Центр міста, Відділення пошти, Аптека, Лікарня, поліклініка, Бювет, Дитячий садок, Залізнична станція, Ринок, Відділення банку, банкомат, Метро, Автовокзал, Парк, зелена зона;

Тип объектаДом
Id объявления684521
Объявление добавлено09.11.2023
Объявление обновлено10.11.2023
Поделиться
3 900 000 $

Агент: Валентин Анатольевич

АН 'IPrealty'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


3 900 000 $

Агент: Валентин Анатольевич

АН 'IPrealty'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):