1 / 18

Дом, 216 м2, 2 этажа, 5 комнат, 6 сот.

250 000 USD

Киев, Соломенский, Сергія Колоса в,, 94   •  На карте
Комнат5
Площадь216 м2
Жилая86 м2
Участок6 сот.
Этажей2

Продається просторий та затишний будинок у місті Києві Солом’янський район! Площа будинку складає 180 квадратних метрів + тераса площею 36 квадратних метрів, ділянка 5,6 соток.

Будинок зведений з цегли та має два поверхи. Фасад утеплений шаром мінеральної вати товщиною 100 мм та оздоблений стильною клінкерною цеглою. Фундамент монолітний, також утеплений. Міжповерхові перекриття та сходи виконані монолітними конструкціями.

Дах м'яка черепиця, додатково утеплений шаром мінеральної вати товщиною 200 мм. Вікна металопластикові з трьохкамерними енергосберегаючими склопакетами Salamander, забезпечують високу шумоізоляцію та енергозбереження.

Будинок "під чистову": розведена електрика (три фази потужністю 15 кВт, з встановленими автоматами та лічильником), штукатурка стін, тепла підлога,стяжка, встановлено електричний котел. Вода подається з свердловини глибиною 48 метрів за допомогою насосної станції. Каналізація подвійний септик з переливом об'ємом 12 кубічних метрів.

Будинок розташований в зручному місці, забезпечуючи зручний доступ до всіх необхідних об'єктів інфраструктури. До метро Теремки, Іподром, Виставковий центр всього до 3 км, а також в радіусі 1 км Столичний ринок, Метро, Епіцентр, ТРЦ Республіка. В 900-х метрів знаходяться нова державна школа, зупинки громадського транспорту, пошта, дитячі садки, житлові комплекси "Британський Квартал", "Нова Англія", "Паркленд", "Лікоград", "Венеція". Також в ближньому оточенні знаходяться Іпподром, дельфінарій "Немо", парк ВДНГ, вулиці Ломоносова, Мейтуса, Вільямса, Конева, Максимовича, а також супермаркети "Новус", "Сільпо", "АТБ", "СпортЛайф".

Ідеальний варіант для сім'ї, яка цінує комфорт та якість житла. Не втрачайте можливість стати власником цього прекрасного будинку! Телефонуйте прямо зараз, щоб організувати перегляд.

Код об’єкту 12735

Тип объектаДом
Id объявления689326
Объявление добавлено17.04.2023
Объявление обновлено29.02.2024
Поделиться
250 000 $

Агент: Вячеслав Литкін

АН 'Sitalo Real Estate'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


250 000 $

Агент: Вячеслав Литкін

АН 'Sitalo Real Estate'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):