1 / 8

Дом, 65 м2, 1 этаж, 3 комнаты, 50 сот.

15 000 USD

Барышевка, Паришків, Паришків   •  На карте
Комнат3
Площадь65 м2
Участок50 сот.
Этажей1

Продам будинок с. Паришків

Будинок знаходиться в Броварському районі селі Паришків. В селі є школа та садочок, церква, кафе, укр пошта, магазини, ставок, озеро «Вовкове» (там проходять змагання з риболовлі), футбольне поле і дитячі майданчики.
З переваг - це маршрутки на Київ і на Баришівку, через окружні села 3 рази на день. До смт Баришівка 10 км.
Сам будинок теплий, з дерева, обкладений цеглою. В будинку є газ та світло, 2 кімнати і веранда, є піч і 2 груби, вода в колодязі, літня кухня (є відділ для ванної кімнати та сама ванна), 4 відділи сарай, два погреби, гараж, садок, багато фруктових дерев. В кожній кімнаті по 3-4 вікна, денного освітлення досить багато. Меблі за домовленістю. З документами все в порядку. Сама площа городу займає +- ~ 50 соток, засіяно травою (але не все, шматок біля хати), кожний рік ораємо. Будинок доглядаємо, сусіди дружелюбні, готові показати будинок в будь який день. Більш детальна інформація за телефоном.

Тип объектаДом
Id объявления690711
Объявление добавлено19.01.2024
Объявление обновлено19.01.2024
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


15 000 $

Собственник: Аліна

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):