1 / 15

Дом, 79 м2, 1 этаж, 11 сот.

109 000 USD

Киев, Днепровский,   •  На карте
Площадь79 м2
Участок11 сот.
Этажей1

Продам будинок Київ метро Лісова.

Будинок розташований на шикарній ділянці. Місце розташування на межі Києва і Броварів. Станція метро Лісова 7км. Будинок для постійного проживання. Затишний і комфортний. Розроблена система альтернативного живлення. Планування: прихожа 6м2, кухня-вітальня 35м2, дві спальні 23м2 і 10м2, сан.вузол 7м2. Лед освітлення. Лічильник деньніч. Заведений швидкісний інтернет. Підведено газ. Обігрів будинка тепловим насосом (повітря-повітря) з дистанційним керуванням з смартфона, через інтернет . + встановлено потужний, багато функціональний, чугуний камін 11kw(обігрів площі 150м2) з правильним, надійним , димоходом (діаметр 150). Сан. вузол з підігрівом підлоги. Бойлер 80літрів. Вікна двух камерні (енергозберігаючі). Вхідні двері преміум класа. Варочна плита комбінована (електро-газ). В будинку високі потолки. На стінах декоративна штукатурка. Під будинком є підвал з бетону. Нова скважина. Подвіря на 2-3 машини. Ділянка огороджена бетоним забором. Ворота 4 метра (зручно заїджати в подвіря). Поряд не має стратегічних обєктів. Тут тихо, спокійно і дуже гарно, чисте повітря. Гарне покритя мобільного звязку усіх операторів. Зручна транспортна розвязка. До метро Лісова(7км) Бровари(3км) , 500метрів продуктовий магазин і місцевий базарчик. 300метрів зупинка маршрутки. Дорога асфальтована з освітленням. Фото не передають, ту красоту природи і атмосферу..

Рік побудови здачі: 2001 - 2010;

Тип стін: Газоблок;

Cанвузол: Суміжний;

Опалення: Комбіноване;

Ремонт: Євроремонт;

Меблювання: Так;

Побутова техніка: Пральна машина, Сушильна машина, Холодильник, Плита, Варильна панель;

Мультимедіа: Телевізор, Wi-Fi, Кабельне, цифрове ТБ, Супутникове ТБ, Швидкісний інтернет;

Комфорт: Кондиціонер, Підігрів підлоги, Підсобні приміщення, Сад, город, Альтанка, мангал, Душова кабіна, Камін, Огорожа, Охорона території;

Комунікації: Каналізація септик, Свердловина, Електрика, Газ;

Інфраструктура (до 500 метрів): Парк, зелена зона, Ринок, Магазин, кіоск, Дитячий майданчик;

Ландшафт (до 1 км.): Озеро, Ліс;

Тип объектаДом
Id объявления691281
Объявление добавлено25.01.2024
Объявление обновлено26.01.2024
Поделиться
109 000 $

Агент: Валентин Анатольевич

АН 'IPrealty'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


109 000 $

Агент: Валентин Анатольевич

АН 'IPrealty'

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):