1 / 7

Участок, 10 сот.

69 700 USD

Бровары, Бровари, Фестивальна   •  На карте
Площадь10 сот.

Ділянка 10 соток з соснами і електрикою. Зелена поляна 2

Ділянка 10 соток, з великими деревами в тихому та мальовничому місці.

Ділянка недалеко від асфальтованої дороги. Під’їзд від асфальту підсипаний щебенем та буд відходами. Ділянка знаходиться не в низині, тому підтоплення не страшне. Зроблена геологія і геодезія. Розроблений індивідуальний проект будинку з підвалом, який має слугувати як укриття. Ділянка розчищена під будівництво будинку. Також викладені плити для заїзду будівельної техніки, яка потрібна для будівництва будинку. В цьому кооперативі Рес електрику під'єднати не може, тому лінія приватна і кількість ділянок які можна під'єднати до електрики - обмежена. Купивши ділянку в цьому кооперативі вам прийдеться підключати електроенергію від власника лінії за ціною 430$ за 1 квт, якщо будуть опори та вільна ємність. На цю ділянку я вже завів 15 квт електроенергії заплативши 6 450$. В ціні за ділянку вартість електрики не вказана. Загальна вартість за ділянку з електрикою 76150 у. о. Продаж від власника, без комісії. Координати ділянки maps. app. goo. gl/Ztasazyivfgqktxda

Назначение участкаИндивидуальное жилищное строительство
Id объявления697635
Объявление добавлено13.04.2024
Объявление обновлено13.04.2024
Поделиться

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):


69 700 $

Собственник: Ігор

Сообщение

Если Вы не заполнили предыдущее поле, то укажите город, интересующий Вас (тот город, в котором Вы хотите купить или арендовать недвижимость):